R’n’B All Stars

Indul az R'n'B All Stars 2.0

Start: 2017.11.25.
Élő koncert - Live act - Akusztik - Dj szett!

A MÚLT: Az R’n’B All Stars egy egyedülálló országos partysorozat, ismert előadók részvételével.
A formáció 2010.10.01-én indult útjára. Azóta az ország minden pontját bejárva rengeteg club estet rendezett számos vidéki városban, illetve Románia, Szlovákia, Ukrajna és Szerbia magyarlakta részein is.
„R’n’B világslágerek élőben, hazai énekesek előadásában” Kezdetben ez volt a szlogen, ami kiegészült számos egyedi megoldással és különleges előadásmóddal.
Állandó tagok voltak: BLR, Dér Heni, Dukai Regina, Johnny K. Palmer.
Lemezlovasok: Dj Gem-B, Dj Bounce

Az állandó fellépők mellett „Special Guest” megjelöléssel, vendég előadók is feltűntek a hazai palettáról. Tedd fel címmel 2012 nyarán megjelent az első önálló szerzemény Dér Heni, Gáspár Laci és Majka előadásában. A dal videoklip nélkül több, mint 3 milliós megtekintést ért el.
2013 tavaszán A party indul című himnuszhoz már klip is készült. Dukai Regina, BLR és Dj Gem-B közreműködésével. A harmadik zene 2013 őszén látott napvilágot, BLR és Dér Heni előadásában, Ébredj címmel.
Az első angol nyelvű dal 2014 tavaszán debütált és a Lightyears címet kapta.
2015 szeptemberében THE END néven megjelent az ötödik, egyben utolsó All Stars dal. A csapat az év végéig vállalt fellépéseket!Design & Website: paul.maszlik.com